Tak nak makan

Anak saya dulu elok je makan bubur nasi semua . Lepas 10m smpai sekarang 1y6m x nak langsung makan nasi,mi atau apa² sumber karbo yg lain kcuali roti . Saya dah buntu . Ada sesiapa pernah mngalami x ? Apa cara nak solve ya . Berat naik ok, cuma sy risau dia terus x nk mkn nasi . Dia mcm geli mngamuk² bila kita bg makan . Help 😭😭

2 Balas

Tekstur nasi mcmana? Lembut or keras? Anak sy klu nasi yg mcm kita mkn dia x nk. Dia nk lmbut br mkn.