Kuning bayi

Anak saya dh masuk hari ke 21, kuning turun naik. Perlu ka saya campur susu formula? Mcm mna nk selang susu formula dgn bf ya? Minta pendapat ibu2.

8 Balas

Cuba pakai susu karihome tahap 1. Kuning baby saya cepat turun pakai susu karihome tu. Baby saya minum sampai habis kuning je lepastu terus taknak dah. Skrg full bf macam biasa. Ada 1 tin lagi susu karihome tu tak tahu nak buat apa dah sayang kalau nak dibuang susu tu.

11mo ago

sis.. jual kat saya boleh? 😅 huhu anak sy kuning smpai skang huhu