Jaundis Tahap iii

Anak saya dah 8 hari .. tapi kuning masih tinggi...15.1 harini... smlm 14.9 harini naik lagi.. Ada ke susu Fm yg cepat turun kuning baby..sebab ank sy kurang berak..berak pon sikit2 je..

46 Balas

Banyakkan bagi dia susu badan berbanding susu formula..n time bagi mandi tu campur air mandik baby tu perahan air limau nipis ke dlm air ya..kulitn limau nipis ya jgn dibuang sbb campur kan saja air ya..pastu bagi dia manding dengan air limau nipis ya..