Bayi Kuning

baby harini dah 11 hari. kuning masih ada, bacaan 11. dah bagi susu kerap. tapi Baby kerap kencing je , berak tu dua kali sehari je. kuning boleh turun melalui air kencing ke? atau berak je?

2 Balas

baby seeloknye kerap berak.. lebih turun kuning tu melalui berak.. sb tu berak die kuning dan doc akn tanye warna najis baby kan.. byk kan bg baby mnum susu 2jam sekali.. dan wajib jemur baby pg².. antare pkul 7-8.. pakaikan pampers je.. ckup dlm 10 min.. Ni berdasarkan pengalaman sy.. inshaAllah mnjadi..

Keep bagi susu. Ye, bila baby kerap kencing/berak, bacaan makin turun. Jangan give up mommy.