CARA AJAR ANAK BOTOL SUSU

ANAK SAYA DAH 1 tahun 2 BULAN , Saya nak ajar botol tpi mcm mcm cara dah cuba .. Letak kopi pada nenen memang dia tolak cumanya bila bagi dia susu dalam botol memang dia tolak . Minum sikit pon tknak menangis je lah tolong bantu saya 😣😞

2 Balas

minum dalam cawan?

8mo ago

makan dia okay tak? umur setahun tak wajib susu dah kalau makan dia dah okay