Baby tolak susu botol

Mummy’s ada any tips nak ajar baby mnum susu botol tak?? Lagi 2mgu nak start kjer tp baby asik tolak jer bila bagi susu guna botol.. dah macam2 botol & puting guna masih tolak gak.. tiap kali cuba bagi dia anak ngis teruk..#bantusharing

2 Balas

sis boleh try beli botol susu piko bello/comotomo. harga pun murah. sebab ramai ibu review, baby yg taknak susu botol, boleh terima botol tu, sebab puting dia sama mcm puting ibu ibu. lembut. sy pun baru nak try 🤭

Abaikn dia mnangis sis,bgtau dia supaya dia faham ..kita prlu kuat mlwan tangisan nya memnta susu bdan, jgn ingtkn jam utk mnyusu ..