Ada tak sape2 kat sini anak selalu menangis..cek semua dah ok ..tapi tetap jugak menangis...

Anak kerap menangis

6 Balas

bwk pergi berubat sis. sy dah merata bwk ank sy jenis high demand. x tahu mslh apa, duk nangis je. sampai kita nk gila dgr suara dia. nangis 3 4 jam boleh tahan. ni sampai 14jam! stop 10min sbb letih then sambung lg. sy jumpa byk ustaz em tp semua tak rasi. last jumpa pakcik ni alhamdulillah menjadi. ank dh x nangis. elok je dia lps pda tu. lps berubat dia tdo sampai 7jam x bgun². mybe nk qadha balik kot. skrg dah nk masuk 3 bulan mkin senang jg dia.

2y ago

sy pun da jumpe ustaz macam2 xjadi...menangis jgk..da xtau nk buat mcm mne..awk jumpa pak cik Tu kat mana..nak try jgk

tengah alami. bby 87 hari. tknk baring. letak je nangis. kite nk mandi pun tk sempat. ayahnya hilang ntah kemana. skarang bperang dgn emosi mental sendiri. bila anak mnangis tk henti rasa ketar tangan nk hempuk je. tp mulut cepat2 istigfar. elak gangguan. pujuk hati. ank aku belum faham apa2. sabar2. pasal ayah dia biar dulu. sabar. Allah ada.

2y ago

sama la..anak 2bulan lbih jgk..asyik menangis je..xtau nk bt macam mne dh..stress🥲

Sy alami jgk. Tapi sy rasa anak sy mmg jenis mcm tu, kena tinggal nangis, pastu bangun tidur nangis.. Sy perasan yg dia jenis nak semua cepat, nak susu cepat, nak tidur semula cepat, nak salin lampin cepat, bila tak dpt segera tu yg menangis dan mengamuk. Sy tgh train dia tinggal sorang, tak nak menghadap.

Anak saya hari ke16 panas & meragam. Bawa ustaz dtg tengokkan dia. Lepastu okay dah. Sekarang dia high demand semua nak cepat. Ketenangan dia breast kita. Tidur malam mesti mengempeng sambil baring. Nanti dia dah isap kejap dia lepaskan laa. Try buat mcmtu

Baby mybe jenis high demand or ada colic.

Overtired kot tu