Jadi Sensitive

Normal ke dah masuk 24 week ni jadi manje.. cepat terasa... salah jawab menangis.. pastu mende remeh temeh pun nak menangis.. cube cool down tapi nk jugak menangis.. lepas menangis baru okey.. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Normal. Saya ni dulu susah la nak nangis pasal benda remeh. Skrg ni contoh haritu makanan saya kena cancel dgn abang shopeefood pun tetibe saya nangis 😅 kalau dulu dah mengamuk 🤣

3y ago

ahahaha..dh boleh byg cmne jdi singa

normal

3y ago

tq.. tibe2 berubah watak... mula2 pregnant nk jadi rimau je.. salah sikit nk mrh.. skrg terblik