Stress

Anak belum sampai 20 hari dah keluarga mertua plan nak bagi makan. Saya yang dalam pantang sekarang ni jadi sangat sedih sebab tak dapat nak cakap or buat apa². Mereka tak pernah peduli pun dengan apa yang saya cakap.

26 Balas

Awk tegas je la, ckp tak nak..buat alasan doktor tak bg, kena pantau.. kang doktor tanya..bg je alasan, diorg nak bg gak, ckp jd "minta maaf, sy mmg tak nak, nak tggu 6 bulan nanti", ckp secara baik dan lembut sbb dorg org tua kan..mcm kwn sy ni, dorg pon kalah doktor..tp anak dorg kan..lantak dia la..dh pesan, nk buat jugak..2 bulan bg mkn nasi dgn gulai lemak, ada 4 bulan dh bg nestum la, bubur la..katanya doktor memandai, org dlu boleh je, ok je anak dia.. alhamdulillah Allah tu nak selamat kan anak dia, sbb tu ok..so, pokok pangkal, awk kena bertindak k..😊