Stress

Anak belum sampai 20 hari dah keluarga mertua plan nak bagi makan. Saya yang dalam pantang sekarang ni jadi sangat sedih sebab tak dapat nak cakap or buat apa². Mereka tak pernah peduli pun dengan apa yang saya cakap.

26 Balas

Bagi tahu suami. Klau suami x percaya ada baby mati sbb bg mkn awl, awk bg tgok article dan seangkatan dgnnya. Dan bgtay juga MIL awk tu klau cm ne xyah slow talk dh. Sis bagi je article2 bukti2 baby mati sbb bg mkn awl. Klau diorang x percaya juga bawak g nurse biar nurse tu sekolahkn mereka. Klau still ketegaq juga bawak je g balai. Report ats sebab nak bagi bayi makan baru berusia 20hari. Kita ada *law*. Kalau syg kan anak sis cakap. Itu hak sis. Be strong mummy. 💪