Sedih apa patut saya buat

Anak 1t 8bln balik taska smlm ada kesan cakar dan calar. Bkn satu garis . Dua cakar dgn kesan merah sgt di pipi Dan cakar di blkg leher. Apa sy ptt buat.. perlu atau tak sy inform ticer taska?. Ya Allah sedih..... Ank sy mmg potong kuku n minggu ni mmg kuku dia sy dh potong.

6 Balas

Mesti la perlu. Tanya dan siasat. Anak saya ada bekas gigitan serangga pun saya tanya. Yela, kat rumah tak pernah kena gigit dengan nyamuk atau semut. Jadi kat mana lagi kan. Terus saya tanya.

Tanya teacher, puan. Takut makin teruk pula budak² bergaduh atau ada budak memang cari pasal dengan anak puan. Observe selalu pun ya juga.

trima ksh semua.. sy dh inform ticer n ticer notice psl kesan cakar tu. dia mtk maaf n ckp akan lebih alert lps ni.. sblm ni xda mcm ni..

tanya cikgu dia. kalau ada cctv, tgk rakaman cctv. ada mistreatment boleh ambil video cctv & report polis. kalau perlu, tukar taska.

tye ticer dia. mcm mana boleh ade kesan cakar. mungkin ada masa main2 dgn kwn tercakar ke. kekdg ticer x perasan.

tny ticer dia