Baby cakar muka

Baby sy cakar muka dgn kuku. Akan hilang x cakaran tu nanti ya? Risau, dh lah di pipi..

11 Balas

Akan hilang. Kuku baby halus je. Kalau boleh potonh kuku baby kalau tak nak pakaikan sarung tangan. Lepas potong boleh trim guna mesin naik trimmer baby. Shopee pun ada jual.. Tak berani potong, trim je guna nail trimmer baby tu.

klau mcm saya bby lagi saya ketip kuku dia tpi klau da ketip ade kesan jgk saya akan pakaikan dia sarung tgn untuk elakkan dia cakar pipi tu

potong kuku baby. kalau takut potong trim la. kalau takut jugak nk trim pakaikan mitten jenis lubang² tu tapi pastikan tukar hari².

jgn risau.. dia akn hilang. ank sy pun mcm tu.. hari ni ada kesan cakar. esok lusa dh hilang..

Hilang. Kena pastikan kuku selalu pendek bila dah potong better polish kan sedikit hujung nya

hilang puan. selalu trim kuku baby or bg pakai mitten kalau kerap sgt luka

akan hilang . tuh kena kerap potong kuku ,

hilang je..3 4 hari hilang dh ..

hilang. Cuba potong kuku baby