Trim Kuku Bayi

Kongsikan, bagaimana kalian rapikan kuku bayi yang cute itu.. 😁 Bercoreng muka ibu ha kena cakar dan cengkam 😅 walaupun dah potong kukunya 🥰. Ibu sendiri bukan jenis trim kuku. #bantusharing

2 Balas

klau sy.. sy larikn jauh ckit muka sy klau x dan redha ajelah 😆tp kuku bby cepat je panjang kan.. rasa mcm baru potong..😁

2y ago

Haha.. tak sempat palingkan kepala. tangan anak kan gerakan paling laju 😅. Ya, cepat betul panjangnya. Tajam pulak tu.

Potong kuku pastu pakai trimmer elektrik untuk hilangkan sharp edges tu. Takde la scene cakor muka sendiri & muka ibu 🤣

2y ago

haha.. samseng 😂menarik ni. tkasih ya