baby boy

Amin semuanya berjalan dengan lancar... 15.06.2019 (10:53 am) baby lahir 16.06.2019 dah dapat keluar hospital Hari nie dah hari ke-5 kat rumah... Nak tanyak nie macam nak tambah susu badan yer?

20 Balas

Alhamdulillah, tahniah! N selamat berpantang ye 😘 Kne kerap menyusu, bykkan minum air masak n sayuran. Klu plan nk pakai botol, rajin2 pam susu bdn. InsyaAllah kluar lbh lg. Awal2 lg ni, perut dia kecik lg, minum takat dia mampu je

kerapkan df baby utk bg rasangan susu. konsep breastfeeding demand vs supply. ada demand ada la supply ya. yg penting minum air masak byk2. nk tahu susu cukup tak utk bby, monitor diaper bby. kalo sentiasa penuh, so no worries mommy.

Minum susu untuk menyusukan baby n thing positive (susu aku banyak and cukup untuk ank Aku)

Tahniah sis.. Dulu mse sy, sy mnum Horlick n mkn kurma.. Alhmdulillah Susu byk

kerapkn df je xpyh pam..Jgn bgn bgkak bru kjutkn bby..

Banyakkan minum air kosong & makan makanan secara sihat..

5y ago

Tq

Tahniah sis... Byakkan makan makanan yg bsup

Alhamdulillah tahniah.. selamat berpantang..

Mnm sup lobak merah + putih sis.. Mkn kurma