?

saya baru he hamil 3minggu anak pertama ,harap semuanya berjalan dengan lancar supaya Saya Tak tension nak mengajar budak2 tadika Selama Saya pragnet nie.

1 Balas

Haritu sy kerja jugak dkt tadika dari sebelum kahwin. Bila dah pregnant, betul2 stress. Setiap masa rasa nak ngamuk je. Sbb badan sakit2. Tapi tahan je laa sbb yelah kang jadi pulak ke anak kita, kita tak tahu kan. Sayang sebenarnya dkt budak2. Kadang2 termarah sebab sayang. Tapi kadang2 struggle jugak nak disiplinkan budak2. Tapi skrg dah jadi suri rumah. Goodluck cikgu 💪😁

4y ago

In shaa Allah, jaga diri 🤗