menunggu saatnya

Edit: Terima kasih pada semua yang mendoakan. Post ni sebenarnya pada 14/6/2020. Tapi saya tengok yg komen semuanya masih baru lagi. Sekarang anak saya dah 4 bulan. Mungkin post ni lambat keluar rasanya. Apa pun, saya ucapkan terima kasih byk² pada semua. 🥰🥰 Dah masuk wad. Tengah nervous. Doakan semuanya berjalan lancar. Baru 37 minggu. Baby tak sabar nak keluar.

menunggu saatnya
42 Balas

Moga d permudahakn sis.. Saya 32 minggu 11/9/2020 10.10pm selamat melahirkan baby boy anak sulung normal delivery.. Babay maw keluar awl sakit perut rupyanya da 2 cm😅

4y ago

Sakit kejap2 dtg.. 5 5min cm 2

Semoga dipermudahkan urusan 🙂 Rabbi Yassir Wala Tuassir sis ✌🏻 Dokan saya juga bulan 12 ni 😆 lama lagi. Tapi nervous dah terasa ni 🤭

4y ago

Amin ya Rabb 🙏🏻 t.kasih banyak2 sis 😭

Moga dipermudahkan sis. Anak sy pn klua awl last yr😅 36 weeks 5 days. 2.4kg..dia nk mudahkn mak dia bersalin normal 😆

4y ago

anak saya pun nak mudahkan mamanya bersalin normal agaknya. berat 2.27kg 😁

Smoga dipermudahkn urusan sis... Dah time baby nk kluar tu... Klu 37w, baby dah matang.. Bkn premature lg

Smg dipermudahkan urusan bersalin sis.. Sy ank sulung bersalin genap 37w..

Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan urusan k..

semoga dipermudahkan segalanya.. amalkan zikir nabi yunus

Semoga dipermudahkan segala urusan.ibu dan baby sihat

semoga allah permudahkan urusan sis...dan kita semua

Semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin sis