berharap sntiasa

salam ..dh lewat haid 10days..hrini cek. positif ke negatif?ttc 2y..doakan sya n suami dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah thun ni..tnda tnda hmil ada skit breast,nak demm,loya dan cramp..hrp ada rezeki sya n suami

berharap sntiasa
17 Balas

Amin...semoga allah hadirkn nyawa dlm rahim sis....jga dri jga mkn...smoga bby membesqr ngn sihat sempurna amin ya rabal alamin

4y ago

Upt mcmtu sy xpndai tgok sis...insha allah klau rezeki sis ngn suami sis insha allah akn ad..doa yg baik²...

Aamiin. Semoga rezeki sis. Nanti doakan kami2 yang masih ttc tau. Jaga diri elok2 sis. Jgn lasak2 💖

4y ago

Aamin smoga btul rezeki sya dan suami ...try opk sis..saya mkn biji zuriat dan royal v..sma

terlalu awal u cek sis 😅 jangan terlalu berharap. sebap i pon pernah kena. repeat test 4 minggu

4y ago

Xawlla klu 10 hari..sy lmbt 2 ari pn check dpt double line terang.stgh org xterang wlupn dh lmbt byk ari

moga ada rezeki sis n suami,pagi ne da test upt lg ke sis ? mana la tahu line kedua makin terang..

4y ago

Xtest lg ...next week test lg..aamin ya mujib ..smoga rezeki kmi..

Dulu sy test pon kabur2 doctor ckp sbb baru lgi. Nnt try test balik. Semoga ada rezeki 😀

4y ago

Tq sis doakan ..hrp sgt adaa

Insyaallah, saya pun ttc 1y6m sis, alhamdulillah dah preggy, semoga ada rezeki sis juga

4y ago

Aamin tq sis..smoga rezki saya klini

inshaAllah, semoga ade rzki sis nk ad zuriat sendri.. bnyk kn bersedekah, lgi2 dgn bdk2

4y ago

Baik sis..tq doakan sya..tolg doakn syaa..

Mcm ada isi sis 😍 Try digital blue utk kepastian sis.. So excited momies ..

4y ago

2 minggu lg i cek guna cb..doakn sya ye

Try guna upt lain jugak ye. Upt ni banyak kes evap line. Moga ada rezeki u.

4y ago

Warna y timbul tu hitam dan sma warna ngn yg pkat tu..doakn sya sis..

Mcm ade je Tue, dulu ank 1st sy Pon mcm Tue. Kabur.

4y ago

Alhmdulillah..tq sis..doakan sya ..