Doakan saya dan suami dikurniakan zuriat sihat, sempurna, soleh & solehah. Saya hormon tk stabil,

Always period sikit byk setiap bulan

21 Balas

1. Ikhtiar perubatan moden - Jumpa pakar utk diagnose masalah dua2 belah pihak 2. Ikhtiar supplement 3. Ikhtiar perubatan islam Sy ttc 5 tahun sis.. byk suka duka, period dlu x stabil jgk. Alhamdulillah berkat usaha skrg dh 7 bulan😃 moga rezeki sis dan suami pulak🤲🏻

1y ago

Amin ya mujib, Tahniah Puan. Moga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti ❤️