Doakan saya dan suami dikurniakan zuriat sihat, sempurna, soleh & solehah. Saya hormon tk stabil,

Always period sikit byk setiap bulan

21 Balas

Sy juga period tak teratur. Kdg2 period banyak lama pula tu dalam 3minggu.. kadang2 tiada langsung berbulan. Kawin baru 11bulan..tiba2 minggu lepas scan pregnant. Percayalah rezeki tu akan datang tepat pada waktunya. In Shaa Allah. Yang penting jaga makan yg sihat2 ok.. Kawan syorkan masa baru kawin makan bawang putih suami isteri 😅

1y ago

Amin ya mujib, Tahniah awak. Terima kasih awak inshaAllah kami cuba amalkan ❤️