minggu 22

Allhamdulillah start 20w dah rasa gerakkan baby yg semakin aktif... Paling aktif waktu tgh malam smpai x boleh nk tdor hehehe..??... Bila ibu2 dpt rasa pergerakkan baby dlm kandungan ... Dan baby pling aktif waktu bila yer .... Saja nk kongsi......

8 Balas

Saya 18 dah rasa tapi 20 minggu baru rasa aktif sangat lagi2 waktu malam 2pagi ke atas. Tiap kali baby tendang2 cakap kat suami sebab dia nak rasa. Tp baby ni pandai kalau ayah dia letak tangan, dia senyap je. 😅

4y ago

Amiin ya Allah ♥️