baby kurang aktif

saya nk tnya mummy2, 23minggu kandungan normal ka baby kurang aktif?? .tapi dalam masa sari tu rasa ja gerakkan dia cuma kurang aktif saja

5 Balas

Normal ke? Saya pon nak tanya soalan yg sama. Arini rasa bby kurang aktif. Biasa pukul 5am rasa da gerakan dia.. kdg2 sy count juga dlm 5-10x.. pagi tade. Just kdg2 antara rasa atau tidak je .. sy pon 23w 3 day

Normal².. sy masuk 25w. Kadang risau jugak tetiba xgerak, tapi kalau sy minum manis @ sejuk, dia akan gerak Xpun sy godek² kat perut dia gerak.. byk bercakap dgn baby.. Normal je tu

Normal je sis. Saya 24w masa siang kurang aktif Walaupon saya usik2 perut. Time malam nk tido bukan main aktif😂

normal sis , die siang kurang aktif , malam die byk grk

normal