Baby aktif waktu bila ???

Baby dalam kandungan mommy aktif waktu bila ?? Pagi , ptg atau malam ?

43 Balas

Petang. Pagi, tengahari, malam, tengah malam aktif juga tp petang yang I paling rasa tendangan bertalu2. Lumrah budak lelaki kot, petang petang je keluar main bola sepak 😅

Pagi, ptg, mlm. Waktu pagi sebelum sarapan dia aktif tendang2, ptg selalu jam 4 ptg. Mlm pula sebelum tidur.

Awal pagi subuh, tengahhari, petang, tengah malam. 🤭 Tapi baby boy tendangan dia sangat kuat. hihihi.

Saya preggy bby boy , anak aktif pagi subuh , ptg lepas asar , malam smpai tgah mlm 😂

setiap saat nya baby selalu main2buat keras dn bergerak kuat2sagat didlm perut nya...

Malam paling kuat menendang. Pagi dia tak aktif sgt kalau lapar je dia aktif

tak tentu.. klu sy subuh2 aktif.. kdg pagi.. kdg mlm ank no 1 smpi 7

malam.. tgh tido tu la dia actve sgt 😌 nak tido pun tak lena.. 😅

tghmlm atau subuh paling aktif nak tido pun tak selesa😅

malam. time nak tido tu la dia aktif menendang