Macam mana nk buat??

Kandungan dh masuk 21 weeks.... Omg baby aktif sgt2 terutamanya pada waktu malam dan sukar utk tidur sbb baby aktif dalam perut.... kadang2 ssh nk tidur bila baby asyik bergerak2... kadang2 smpai jam 3 pagi masih aktif....

2 Balas

Awak bestnye 21w bby aktif, sy da nk msuk 23w ni nk gerak pun ad time die,, smpi smlm sy g klinik scan sbb sy rse cm bby sy xgerak, bila scn elok je jntung die, ad gerak tp sy xrase doc bebel ckp eprot sy tebal tu xrase, lpas scan tu kne kick la 2-3 kali marah agknye kene kacau🤣🤣

sama la kita dh 21weeks. tp ada masa je dia bergerak aktif. huhu. tp best la. at least bila aktif tu kita tau dia sihat duk kat dlm tu. huhu..