minggu 22

Allhamdulillah start 20w dah rasa gerakkan baby yg semakin aktif... Paling aktif waktu tgh malam smpai x boleh nk tdor hehehe..??... Bila ibu2 dpt rasa pergerakkan baby dlm kandungan ... Dan baby pling aktif waktu bila yer .... Saja nk kongsi......

8 Balas

Lebih kurang 20w jugak. Aktif masa baring, tak kira mlm siang hehe. Enjoy the feeling, nnt dh beranak rindu. Sy menunggu hari je ni pun start nk rasa rindu dah ni.

4y ago

Yaka ..... Semoga dipeemudahkan sis .... Kan ... Nnt bila plak dpt rasa moment2 mcm ni .. mesti rindu.... Gerakan bby dlm perut hehehe