minggu 22

Allhamdulillah start 20w dah rasa gerakkan baby yg semakin aktif... Paling aktif waktu tgh malam smpai x boleh nk tdor hehehe..??... Bila ibu2 dpt rasa pergerakkan baby dlm kandungan ... Dan baby pling aktif waktu bila yer .... Saja nk kongsi......

8 Balas

Dah 22w ni pun sama jugak dah gerak2. Tapi perut tebal, so nak rasa dia aktif tu susah sikit. Dia aktif bila pagi, petang dan malam.

4y ago

Hehehe sy suka goyang2kan perut. Pastu sendiri senak sbb kena tendang 🤣