15 years waited for baby...and now

Alhamdulillah..syukur ya Allah...ingin berkongsi bersama mommy to be...segala doa 15 tahun saya dimakbulkan Allah...1st pregnancy after 15 years...no morning sickness that make me didnt realised i'm pregnant till 15weeks i checked...no lw already 21 weeks...feel the moment of baby moving..make me blessful..grateful..priceless...pray for all mommy to be...may Allah ease everything we do....

63 Balas

Tahniah.. Alhamdulillah.. Jage elok² kdungan ni sis.. Elak mknan² tjam dan bde² yg brisiko.. Plzzzzzzz.. I begging 🙏

Alhamdulillah. Tahniah sis sekeluarga. Jaga diri,jaga pemakanan,jangan skip ubat yg doc bagi. Banyakkan rehat ye. 💞

Congratulations dear.. Syukur Alhamdulillah.. Semoga sis dan kandungan selamat dan dilindugi olehNYA.. Amin ya Allah

Alhamdulillah syukur. Tahniahhhh. Doakan sy juga dpt merasai pengalaman dan detik bahagia seperti awak ye😚

Alhamdulillah tahniah sis ❤ 15tahun tu bukan jangka masa yg pendek. Jaga diri dan kandungan baik2 ye sis ❤

Adoii tharunya baca..smoga sis dpermudahkan urusan.baby n sis sentiasa sihat n selamat ..aamiin ya Allah

alhamdullilah tahniah... sy pn menunggu 14 tahun... alhamdullilah now dah 23 weeks..

Tahniah sis..untungnya xda alahan langsung. Allah mudahkan perjalanan sis nak dpt zuriat

Alhamdulillah.. Sy tunggu 14thn..skrg dah 25w..semoga ibu dan baby sihat 😍

Saya 6tahun pn da rasa lama ,ada yg lg lama.. 😢 tahniah sis..