15 years waited for baby...and now

Alhamdulillah..syukur ya Allah...ingin berkongsi bersama mommy to be...segala doa 15 tahun saya dimakbulkan Allah...1st pregnancy after 15 years...no morning sickness that make me didnt realised i'm pregnant till 15weeks i checked...no lw already 21 weeks...feel the moment of baby moving..make me blessful..grateful..priceless...pray for all mommy to be...may Allah ease everything we do....

63 Balas

Tahniah buat awak , sy pun lalui bnd yg Sama, selepas 3tahun ambil anak angkat, akhirnya Tuhan dgr doa sy ,tahun ni msk 10tahun usia pkahwinan sy, dan sy bagaikan tak percaya bila tau diri mengandung...sy sgt bsyukur wlupun hrs menunggu jangka masa yg lama, tapi rencana Tuhan itu sgt indah.Sama-sama lh kita bdoa semoga baby dlm kandungan Kita sihat dan selamat dilahirkan,Amin.

Tahniah sis.. Alhamdulillah.. Tabah nye sis.. Sye yg 7 bulan kosong pun dh rse mcm ape dah.. Faktor belah suami khwin 3 psg pgntin.. Pastu dua2 dh prgnant..tnggal sye sorang.. Tu yg rse presure.. Tp tu small ujian kn buat sye.. Nk dibndingkn dgn sis dh lme 15 thn.. Tahniah sis.. Doakan sye juga.. Kndungan bru 9 w

terima kasih semua yang mendoakan..saya doakan kwn2 yang masih belum dikurnia cahaya mata...jgn berhenti berdoa...saya redha dan pasrah..dikala pasrah tu..Allah berikan rezeki tanpa saya lakukan sebrang treatment..its naturally...Allah sebaik baik perancang..

Alhamdulillah, tahniah sis ☺ Sy pun tengah mengandung ni setelah setahun lebih menunggu. Sekarang dah 18w1d. Perasaan gembira tu memang tak leh nak sorok, biasalah baby first kan 😁 sy doakan semoga urusan sis dan baby lepas ni sentiasa di permudahkan. Amin.

My hearty congratulations wishes to u and ur husband sis. May Gos bless you and ur family abudantly. Do enjoy each and every moment of ur pregnancy journey and it will be cherished in our heart for life long😁

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga Allah lindungi keluarga sis dan senantiasa diberikan kesihatan yg baik sepanjang journey ni and dipermudahkan urusan bersalin nanti.. Aamiin....

Alhamdulillah.. Tahniah puan. Sama saya. 18 weeks selepas 8 tahun menunggu.. Insya"ALLAH.. Tiada alahan jua. Muga ALLAH mudahkan urusan kita semua.. Insya"ALLAH.. 🤗🤗🤗

alhamdulillah tahniah...moga dimudahkan urusan sis ya...sy masih ttc selepas anak pertama meninggal dlm kandungan masa 36 weeks..doakan saya moga ada rezeki utk mengandung lagi..

5y ago

xda apa2 sis...period saya on off...rasa sebu ngn angin ja mula2 dulu...lain2 xda perubahan...

Alhamdulillah..tahniah sis...sis adlah satu cth yg patut sy teladani..sy yg ttc 3 thn ni pun kekadang hampir putus asa..sy doakn sis dn kandungan sihat..happy for u...

Alhamdulillah tahniah sis . Saya pun tahu dua hari lepas . Sekarang dah 5 minggu . Selepas 1 tahun lebih berkahwin . Moga moga . Permudahkanlah untuk kita semua