selamat melahirkan

Alhamdulillah..sye selamat melahirkan Baby girl berat 3.2kg Traikh 9.3.2020 Masa 4 pagi Tempat hospitl melaka Normal cara kelahirn Bnyk pglaman n prasaan baru..sbb ank first. .smpai 3x msuk ward bru brslin..alhamdulillah..trima kasih kpad ibu2 mndoakan sye n baby..doakan mge anak ini mnjdi anak yg solehah di dunia dan di akhirat..

selamat melahirkan
61 Balas

tahniah ibu comel sangat bb girl....doakan sy jg dpt bb girl mcm ibu nanti...