baby girl

alhamdulillah.. 40w 3d sy selamat melahirkan baby girl secara normal dgn berat 2.73kg.. selepas melalui contraction lebih 24jam.. Allah sja tahu rsa skit tu.. sy doakan ibu2 yg bakal melahirkan anak dipermudahkan urusan..

38 Balas

24jam? Allahu. Tahniah sis. Selamat berpantang. Doakan sy juga yg sdg menunggu hari. Skrg 39w. 1st baby

Alhamdulillah Selamat berpantang sis semoga ibu and baby sihat2 walhafiat😊

Alhamdulillah, tahniah sis 👏🏻👏🏻👏🏻. Selamat berpantang 🥳

aamiinn.. alhamdulillah.. tahniah sis.. selamat berpantang

Alhamdulillah. Tahniah sis dan selamat berpantang 😘

Congrats. Saya esok cukup 40 belum ada tanda lagi ni takutnya

4y ago

Sama la kita sis. Esok kena serah diri sebab gdm.

Alhamdulillah..tahniah sis dan slmt brpantang😉✌

Alhmdulillah, tahniah sis. Doakan saya jugak nanti.

Aamiin..doakn juga ya..smoga saya d baby selamat..

tahniah sis . selamat berpantang. . .