alhamdulillah

sye selamat melahirkan baby boy.. subuh tadi ? alhamdulillah semua okay berat baby 3.19kg cma masih belum boleh keluar wad.. sbb baby tak berak n kencing dari tadi lagi...

16 Balas

Selalunya, bb cepat kencing . Letak tisu dlm pampers, baru nampak kesan kencing. Berak kena tunggu sampai berak, baru normal ususnya..

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Doakan saya tau.. Ari ni masuk wad bersalin. Kalau takde bukaan jgk esok pagi kena paksa induce.

4y ago

Alhamdulillah sis.. Sy dh bersalin 1 may.

Alhamdulilah selamat semuanya.. Tahniahh 💐 lps ni standby kene jage malam pulak.. Hihi

Alhamdulillah. Tahniah . Doakan sy pun dipermudahkan bersalin. Due 5/5/20. 🙂

Alhamdulillah dah slamat, tahniah mommy... Jg diri dan slamat berpantang ye...

Tahniah sis. Slmt berpantang. Kena jahit tak?

Alhamdulillah. Tahniah sis

Alhumdulillah n tahnia sis

Alhamdulillah tahniah sis

Alhamdulillah tahniah.