selamat melahirkan

Alhamdulillah..sye selamat melahirkan Baby girl berat 3.2kg Traikh 9.3.2020 Masa 4 pagi Tempat hospitl melaka Normal cara kelahirn Bnyk pglaman n prasaan baru..sbb ank first. .smpai 3x msuk ward bru brslin..alhamdulillah..trima kasih kpad ibu2 mndoakan sye n baby..doakan mge anak ini mnjdi anak yg solehah di dunia dan di akhirat..

selamat melahirkan
61 Balas

Semoga baby puan sihat hendaknya ye.. puan pun cepat sembuh..selamat berpantang 😊. Actually tarikh lahir baby puan sama due date dgn baby saya, tapi saya gugur usia kandungan 5 bulan.. sepatutnya dah bersalin sama puan skang 😊. Doakan saya ye puan dikurniakan baby yg sihat sempurna sifat lps ni 😊

4y ago

Insyallah..amin..mge diprmudhkn urusan sis

Semoga baby jadi anak yg solehah kepada mama papa die & jadi hamba Allah yg beriman. Semoga sihat walafiat. Aaaamiinn. 🎀😊❤

Tahniah mommy dn selamat berpantang.... Comel baby,selamat dtg syg🌹 Tarikh lahir baby sama dgn acik 😊hahaha

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Slmt bpantang dan semoga ibu dan bayi sihat selalu.

tahniah ibu comel sangat bb girl....doakan sy jg dpt bb girl mcm ibu nanti...

Tahniah...alhamdulillah semoga baby membesar dgn sihat. Selamat berpantang

Alhamdulillah. Tahniah Puan. Selamat berpantang. Comelnyaaaa baby 🥰

Comelnye baby..tahniah baby..semoga baby dan mommy sentiasa sihat🥰

Tahniah..doakan sy juga..da admit wad...kluar masuk hspital smpai 3x juga

4y ago

Da...15/03/2020.. Hampir smnggu d wad..baru baby kluar..35w.. Tahan nicu 9hari,2hari d scn..lepastu..bru discaj..

Alhamdulillah..tahniah..selamat bpantang..comel princess awak😊