baby girl 24 mac 2020

alhamdulillah.. sye da selamat melahirkan baby girl subuh tadi seberat 3.21kg secara normal ❤️

baby girl 24 mac 2020
139 Balas

Bismillah, tahniahhhh kaaak بَارَكَ اللَّهُ لَكَ فِي الْمَوْهُوبِ لَكَ، وَ شَكَرْتَ الْوَاهِبَ، وَبَلَغَ أَشُدَّهُ، وَرُزِقْتَ بِرَّهُ Semoga Allah memberkahi-mu atas pemberiannya kepadamu, engkau layak bersyukur, (semoga) anakmu cepat dewasa dan engkau diberi rezki berupa baktinya kepadamu“. Aamiin... 💐💐💐 Kak nak tny, brslin kt hospital krjaan kh? Dh boleh dtg teman sppun?

Alhamdulillah tahniah. Comel sangat anak sis. Semoga sy pon diberi rezeki untuk bersalin normal. Aaamiinnn3. Semoga sis sihat walafiat bersama baby. Aaamiinnn. 😘

Alhamdulillah.. Bestnye. Tahniah & selamat berpantang.. 🌹🌹 Doakan sy, dah 38w 1d. Nervous gak walaupun anak ketiga. Hee

Alhamdulillah.. Selamat dtg bby.. Semoga awk jadi ank yg solehah dan sihat selalu.. Aminn.. Tahniah ibu.. 🌹

Alhamdulillah sis, slamat berpantang 😍😍semoga saya pon di beri rizky bersalin normal macam sis😇🤲

Comel nyer..... Alolololo...... Tahniah sis,jaga diri baik baik dan slmt berpantang ya 😊😊😊

tahniah ibu selamat berpantang...comel sgt bby girl...doakan saya dpt bby gegirl jgk mcm ibu...

Alhamdulillah, tahniah sis 👏🏻👏🏻👏🏻. Selamat berpantang ye 🤗

Comelnye baby sis,,, husband bkh teman x?? Azan husband ke cm ne blh tau x?