BABY 5.9.2020

Alhamdulillah...Sya selamat melahir kan baby boy seberat 3.52kg secara normal...☺️ Semoga sy dan baby sihat hendakny... Sekarang pantang yg ke4 hari dah... Untuk momy2 yg tengah tunggu hari nak bersalin tu sy doakan semoga d permudahkan urusan bersalin ya...🙂 Pada yg menanti zuriat tu ..semoga allah tiup kn malaikat kecil ke dalam rahim ibu2 ya... Aminn..aminn...aminn...

28 Balas

tahniah sis, besarnye baby ...insyaallah sis dan baby sihat selalu. semoga sya &mommy² selamat bersalin nnti aamiinn...