Baby Februari

Hai mommy saya due bulan Feb 26/2, mommy ada tak sama bulan dgn sy🙋‍♀️ Semoga Allah swt permudahkan urusan kita ya😊 Aminn..

38 Balas

Sy due kt apps 9.2 kt bku pink 12.2..Hri tu dh trun drah cmpur lndir tp xde bkaan duk 2cm je smpai 2 hri kt wad jd sy mntak blik dlu..Dh xde kluar lndir dh n hrap2 xla overdue,Ank ke4 tp jrak lama skit last bslin 10.12.18..Mgkin sbb jrak lama kot jln xmau bkak2..

saya sis tapi saya sangkut gdm on diet obat .xtau kena bersalin awal ke tak.sbb doctor takde cakap apa2 .nurse je cakap

1y ago

dia cakap kena beranak awal

sya due 15/2 ,..gdm on diet,kalau tk brsalin jugak 14/2 kena serah diri dah..

1y ago

brsalin hospital mana??

sy 19 feb huhu moga dipermudahkan urusan bersalin kita semuaaaaa. amin Ya Rabb

1y ago

Saya pun due 19 feb 🤗

hii kita sma🥰 Smoga allah prmudahkn urusan kitaa, sihat dn slamat aminnn🤲🏻

hai awk. due kte sama . tp sye kena bersalin awl 2 mgu... 😅

1y ago

yeke..semoga awak dipeemudahkan bersalin..bby dan mmy sihat..

sy due 20/2 semoga dipermudahkan urusan utk kita semua bersalin nnti

Hi sy 21/2 smoga Allah permudahkan urusan kita nk bersalin nnti😊

Sy due 21hb..smoga dpermudahkan segala urusan bsalin mommies smuaa

saya pon 26/2. moga dipermudahkan urusan bersalin sis dan lain2

1y ago

semoga dipermudahkan urusan kita ya, amin😊