Dah selamat bersalin.

Alhamdulillah, sy dah selamat melahirkan baby boy dengan berat 1.64kg pd 32w. Sy doakan mommies yg tengah tunggu untuk bersalin tu d permudahkan urusan🥰

17 Balas

Alhamdulillah... Bersalin normal? Anak kena masuk NICU x sbb brt bdn dia? Due date sis hujung bln feb atau awal bln 3?

3y ago

Alhamdulillah normal sis, Aa baby kena masuk NICU sebab berat x cukup kan. due date sepatutnya 6hb3, tp baby dah x sabar nak tgk dunia kan, so keluar la beliau awal😄

Alhamdulillah, tahniah ye dan selamat berpantang 👏🏻👏🏻👏🏻👶🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Awal nya bersalin.. Boleh share kenapa sis..? Sy pon 32 weeks ni.. Risau juga..

3y ago

Aminn.. Insyaallah..

Alhamdulillah Tahniah sis.. Selamat berpantang.. semoga sis and baby sihat..

3y ago

same²

Alhamdulillah tahniah sis... Doakan saya diprmudahkan segala urusan juga ya

awalnya .boleh tahu kenapa ?bersalin normal ke czer kak ?.

3y ago

air ketuban tu clear kaler, tp kalo ada kaler kuning atau hijau tu, mungkin ada jangkitan kuman. cumanya air ketuban biasa akan berwarna jernih dan sedikit berlendir😊

Awal nya sis..sya 32 minggu 3 hari..slmt berpantang ye sis..

3y ago

hehe selamat berpantang jugak ye awak😄

Tahniah selamat berpantang mummy ♥️

3y ago

terima kasih mommy gojes😘🥰

Aamiin😊😊 Alhamdulillah slamat berpantang sis

3y ago

sme² sis😊😊

tahniah Sis...selamat berpantang dan baby sihat

3y ago

Terima kasih sis gojea🥰😘