Tolong Doakan Saya ...

Ya Allah Semoga Emelda Syahiera Dipermudahkan Bersalin Dengan Selamat .. Aminn Aminn Aminn EDIT ! : Due Date 07/01/2021 Tapi Tkde Tanda² Lagii .. Harap Sgt Bby Kluar Sblom Duee .. ❤️ Thnkiu Yg Sudi Mendoakan ❤️ #firstbaby #1stimemom #nervousexcited

43 Balas

Aamiin ya rabbal alamin. Sama dgn sy😭, da 40w baby 1st tp msi xda tanda juga perut kerap keras n sakit bhgian kangkangan tu jak skrg ni. Doakan saya juga ya, semoga smuanya dipermudhkn utk sy dan baby selamat. Aamiin 😔

Ya Allah permudahkan segala urusan Emelda Syahiera Untuk melahirkan zuriatnya dengan mudah Dan selamat aamiin ya rabbal alaamiin

Ya Allah, permudahkanlah urusan Emelda Syahiera untuk melahirkan anaknya hari ini... Semoga kedua2nya sihat dan Selamat... Aamiin ya Allah

nk tarikh ni tapi bby nk kuar 22.12.20.. genap 38 week.. semoga urusan sis dipermudahkan di hari jumaat yg mulia ini..

saya pun sama juga. ingat semalam dah bersalin sebab dah cukup due date 31/12/20 tapi takde pun tanda nak bersalin lagi..

3y ago

semoga dipermudahkn...

semoga dipermudahkn semua urusan..aamiin jgn stress2 sis..saya dl pn camtu la..brsalin 1.1.2014😊

Wah... Bby new year, xcitednye... Tahniah sis, smogA sis n bby dipermudahkn segara urusan, aamiin

3y ago

Sabar, jgn stress2... Pujuk2la baby tu, insyaallah kluarla tu nti yea...Ya Allah, engkau permudahkanla urusan missarmell, engkau bukakanla jln dan lancarkanla urusan persalinannye, Aamiin

amiinn harap semua urusan kita smua tahun bru ni d permudahkan.. melahirkan anak 🥰🥰🥰

saya 8/01/2021 masih xde tanda²..semoga saya dan mommy² semua dipermudahkan

Insya Allah. Semoga Puan Emelda Syahiera dipermudahkan utk bersalin