BABY 5.9.2020

Alhamdulillah...Sya selamat melahir kan baby boy seberat 3.52kg secara normal...☺️ Semoga sy dan baby sihat hendakny... Sekarang pantang yg ke4 hari dah... Untuk momy2 yg tengah tunggu hari nak bersalin tu sy doakan semoga d permudahkan urusan bersalin ya...🙂 Pada yg menanti zuriat tu ..semoga allah tiup kn malaikat kecil ke dalam rahim ibu2 ya... Aminn..aminn...aminn...

28 Balas

tahniah n selamat berpntng. sy pon tgh tggu kelahiran juga ni...17/9 kena refer pakar dulu baru dpt decide kena bersalin awal tau x? harap² sy juga dipermudahkan bersalin...aamiiin

Tahniah Sis. Alhamdullillahhh baby n ibunya sihat. Terima kasih doakan untuk mommy yg menunggu hari jugak. Semoga Allah swt makbulkan doa sis. Take care❤️

tahniah sis, besarnye baby ...insyaallah sis dan baby sihat selalu. semoga sya &mommy² selamat bersalin nnti aamiinn...

aamiin... alhmdulillah n tahniah sbb dh slmt bsalin,sihat bsama si baby.. slmt berpantang

tahniah sis...nk tanye sis scan time pregnant doc ckp girl or boy

Amin. Terima kasih atas doanya dan selamat berpantang Sis 😘

tahniah sis . . masih Menunggu kelahiran nie . 37week sudah

Alhamdullilah. Amiinnn.. Selamat berpantang😊

tahniah,sy masih menggu kelahiran baby..

tahniah sis.. selamat berpantang.