BABY 5.9.2020

Alhamdulillah...Sya selamat melahir kan baby boy seberat 3.52kg secara normal...☺️ Semoga sy dan baby sihat hendakny... Sekarang pantang yg ke4 hari dah... Untuk momy2 yg tengah tunggu hari nak bersalin tu sy doakan semoga d permudahkan urusan bersalin ya...🙂 Pada yg menanti zuriat tu ..semoga allah tiup kn malaikat kecil ke dalam rahim ibu2 ya... Aminn..aminn...aminn...

28 Balas

aamiin... alhmdulillah n tahniah sbb dh slmt bsalin,sihat bsama si baby.. slmt berpantang