first bby????

Alhamdulillah.....slps 5y7m....syukur ke hadrat ilahi ats rezeki ini....perasaan 2 xdpt sy gmbrkn dgn kata2....ya allah...sggh bsar kuasa Mu..ssghnya perancanganMu itu adlh yg terbaik buat kami.....first pregnent slps mcm2 treatment yg kami buat..doakn sy n isteri ye suma...semoga zuriat yg dikandung isteri sy kuat n sihat sehingga selamat dilahirkn.....n sy doakn kpd suma yg cba utk hamil akn dmrhkn rezeki utk zuriat....inshaallah...amin

first bby????
65 Balas

Alhmdllah..s'moga allah permudahkan smuanya..doa utk sya jgak utk pregnant kli ke-2,first pregnant gugur msa 7weeks..taun nie dh 3taun kwin,msih mnunggu buah ati dlm rahim..😊