Happy Momen

Alhamdulillah..kandungan saya dah 5 bln..slps buat detail scan semua..alhamdulillah baby sihat..slps 10 tahun ALLAH kurniaan rezeki anak ke2 buat saya.. yg sulung girl..ni pun girl..doakn semoga dpermudahkn sgala urusan saya sampai bsalin..dlu anak sulung xckup bln just 7 bln dgn berat 1.2kg..skrg kena ulang alik kk hospital 2mggu skali utk follow up..saya doakn smoga ibu2 semua dkurniakan anak yg soleh n solehah..aamin..

16 Balas

sm sis sy pun mengandung anak kedua selepas anak sulung 10thn...girl juga,hr ni kndngan 19w 1 d tp x buat lg detail scan....hanya ALLAH yg th perasaan ni ingat xde rezeki dah sbb hati dah redha cuma msh berusaha allhmdllh msh ada rezeki tuk sy dah suami menambah zuriat lg...

4y ago

Alhamdulillah..smoga dpermudahkn urusan kita sis..

Alhamdulillah...sy anak sulung 6 tahun...sy ade 2 org anak syurga skrg dlm tempoh berpantang...doakan sy mengandung sekali lg...

Semoga dipermudahkan insyaallah. Doakan sy ye bersalin before due, harini dah 38w 5d.

Semoga dipermudahkan urusan puan... Selamat melahirkan bby girl. Amiinnn

Semoga Allah kurniakan kesihatan y baik bt awak & baby, 💗

semoga dipermudahkn urusan dgn bakal baby nanti

Semoga dipermudahkan segala urusan, aamiin..

Ssmoga dipermudahknan segala urusan.Aamiin

Amin..semoga di permudahkan urusan sis..

aamiin.. semoga dipermudahkan urusan sis