Tolong doakn sy ye mummy2..

Gugur: 12/feb/19 #nur muhammad(10weeks) 4/jun/19#nur jannah(4weeks) 17/feb/20#nur islam(9weeks) Tlg doakn sy n suami ade rezeki dpt baby tahun 2020 ni insyaAllah.. Semoga dpt merasa dakap baby sendiri... Semoga Allah gantikn kesedihan yg bertimpa2 dgn kegembiraan slps ni.. Bagi yg mendoakn terima kasih byk2, semoga Allah permudahkan urusan kita semua... InsyaAllah aaminn..

77 Balas

Better Merancang dlm tmpoh setahun dulu sis.sebab hormon badan kita kadang² tak sama.takut tubuh sis tak kuat lagi,hormon pn blom pulih spenuhnya.one more,Sorry ye sis.klau Boleh Kurangkan "bersama" suami. Sbb Sy tngOk sis punya Waktu ggur tu.masih trimester 1.tp yela.mcm yg sy ckp td.tubuh bdan kita x smua nya sama.apapun.sya Doakan Yg terbaik buat sis n suami.😌 MogA diberikan Ank² yg soleh.

4y ago

Aaminn.. Tq so much sis..

Doktor ade ckp ape2 x sbb gugur. Puan cuba jumpa doktor pkar. Kakak sy 3 kali jgk gugur. Dia pg jumpa doktor pkr kat ppum. Buat surgery. Alhamdulillah, lps tu lekat. Dah 2 anak dah. Boleh juga jumpa bidan kg. Kalau awak percayalah.. sbb sy pun anak pertama gugur, pergi jumpa bidan kg, dia ckp rahim saya lemah. Dia urut dan kunci rahim. Alhamdullillah dah 6 months skrg.

4y ago

Skrg ni mmg ikhtiar berubat kampung tapi susah nk cari yg serasi... Masih mencari. Tgh Cuba melalui pemakann utk kuat rahim jugak .. InsyaAllah semoga Allah lindungi puan n baby ye.. Aaminn

Semoga sis n suami redha.. semoga kesihatan terjaga.. mohon Allah murahkan n perluaskan rezeki... byk kan amal baca surah maryam n jaga solat jamaah (suami).. jaga pemakanan n ambil supplement bersesuaian.. semoga Allah kurniakan rezeki anak2 selepas ini yea.. amiiin2 ya Rabb

4y ago

Terima kasih sis.. Sgt2 hargai... Tgh Cuba ikhlaskn n redha... Semoga ade hikmah yg baik slps ni... Semoga Allah permudahkn urusan sis sekeluarga.. Semoga Allah memberkati n melindungi sis sekeluarga.. Aaminn

Sama kisah kita.. tapi before kali ke empat.. my husband stop smoking.. start healthy food.. minum protein byk.. Amal madu setiap Hari.. kurma. Alhamdullilah sampai melahirkan... Now baby da nak masuk 4 bulan

4y ago

Tq sis.. Suami x merokok.. But maybe kami yg kene tukar lifestyles kpd lbh active n sihat... Tq bg tip.. Semoga Allah melindungi sis n baby.. Aaminn...

in shaa allah, rezeki Allah dh aturkan. sy pun ada pengalaman keguguran juga. 2kli sbelum ni. alhamdulillah skrg preggy ke 3 dh 17weeks. bnyakkan doa, usaha, ikhtiar. mkn bnda2 sunnah. buat msa skrg rehatkan dri, jga pemakanan :)

4y ago

InsyaAllah.. Tq sgt2.. Jaga diri baik2... Semoga Allah lindungi sis n baby.. Semoga selamat lahirkn baby yg sempurna n sihat.. Semoga baby sis menjadi ank yg soleh n dpt berbakti pd sis n suami.. Aaminn ya rabb...

Semoga Allah mengurniakan zuriat buat sis.. Saya pun 11 tahun menunggu zuriat... Alhamdulillah.. Sekarang baby sudah 2 bulan.. Banyakkan berdoa sis.. Bersedekah.. Usaha dan tawakkal.. Moga Allah permudahkan segalanya..

Amin...insyaallah allah sebaik²perancang kak,semua ada hikmahnya,anak²akak bidadari sedang menjaganya...dan menuggu kedua ibu bapanya .... Insyaallah allah akn gantikn zuriat untuk akk dan suami...dlm tahun ni.... Amin....

4y ago

Aaminn.. InsyaAllah.. Tq sis.. Sgt2 appreciate dgn kata2 semangat ni. Semoga Allah melindungi sis n keluarga...

Saya pon dulu mcm adk ank sulung Gugur 11week Ank ke 2 gugur 18week Sebabnya rahim kita x kuat , sis berpantang dgn jamu maharani haritu ank ke 2. Cuba lah dik mana tahu rezeki. Skrg tgh tgu hari je nk bersalin yg ke 3

4y ago

Amin , makasih

Semoga sis tabah dan redha.. Allah sebaik2 perancang.. Saya pun sdg berpantang, keguguran 12 week.. Semoga puan, saya dan semua ibu2 yg merancg kehamilan di kurniakan cahayamata yg sihat insyallah.. Aminn

4y ago

InsyaAllah. Aaminn.. Tq sis.. Semoga ade hikmah disebalik ape yg brlaku kpd kita.. Semoga Ade berita gembira yg kekal utk kita semua.. Semoga urusan sis diprmudahkn... Aaminn ya rabb

Sama la sis.... Sy pun dh 3 kali keguguran sekali kandungan luar rahim.... Semoga allah bagi kita mrasa bahagia lpas ni insyallah.... Suami teringin nak ada anak tp blm ada rezeki lagi