first bby????

Alhamdulillah.....slps 5y7m....syukur ke hadrat ilahi ats rezeki ini....perasaan 2 xdpt sy gmbrkn dgn kata2....ya allah...sggh bsar kuasa Mu..ssghnya perancanganMu itu adlh yg terbaik buat kami.....first pregnent slps mcm2 treatment yg kami buat..doakn sy n isteri ye suma...semoga zuriat yg dikandung isteri sy kuat n sihat sehingga selamat dilahirkn.....n sy doakn kpd suma yg cba utk hamil akn dmrhkn rezeki utk zuriat....inshaallah...amin

first bby????
65 Balas

Wahh.. Tahniah encik & isteri... Setelah lama menanti.. Alhamdulillah.. Rezeki encik & isteri..

Alhamdulillah..tahniah. moga berjangkit kat kami plak pasni. Mcm2 treatment gak buat. #ttc5y3m

sama mcm saya..5y6m menanti..skrng dah 35w kandungan..semoga urusan anda dipermudahkn..amin...

Thniah... jrg2 warga ayah nk instl bnde nie... hehe. Semoga urusan kta dpermudhkn😊

Alhamdulillah.. Semoga dipermudahkan segala urusan sekeluarga. Aminn Ya'Rabbal Alamin

Tahniah, jaga elok2 kandungan tue. Semoga di permudahkan segala urusan 🥰

Alhamdulillah tahniah.. boleh bg tips mcm mna lekat kl ni

Alhamdulillah. Tahniah sis❤️❤️ semoga sis dan kandungan sihat.

Alhamdulillah.. tahniah semoga ibu & sntiasa sihat. Moga d permudahkan

Alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan. Tahniah mom and dad to-be