26w2d 7/10/2023

Alhamdullillah Selamat melahirkan seorg bby boy...bby pramatang ..doakn bby Sy sihat n kuat...ins shaa Allah amin🤲🤲 #firstmom

10 Balas

Aminnn.. Semoga anak puan membesar dengan sihat jadi anak soleh dan sentiasa sihat dibawah lindungan Allah

7mo ago

Sama2

Alhamdulillah, tahniah...semoga sis dn bby sentiasa sihat dn sntiasa dbwh lindunganNya 🤲 amin2 ya mujiib...

7mo ago

alhamdullillah...ins shaa Allah amin...tq ats doa nya...

selamat berpantang. harap ibu dan anak sihat. jaga diri dan jaga kesihatan.

alhamdullilah tahniah mommy❤️ nak tanya sebelum bersalin susu dah keluar ke?

7mo ago

sebelumn bersalin lom ad susu...hari kedua bersalin Bru ad susu

Tahniah sis. Tapi blh tahu tak tanda2 sis nak bersalin? Sy first mom.

7mo ago

tbe2 Sy sakit pinggang n sakit perut yg memulas2...pinggang nya rse cm dpukul2...tp xda tnda cm keluar darah...sbb air ketuban Pon dah leaking sblom ni

congrats sis .. Selamat berpantang , semoga keduanya sihat ✨

sama minggu dgn sy. semoga ibu dan baby sihat2 sentiasa.

mcm mane boleh bersalin awal sis..kuar tanda ker..

7mo ago

sy tgh sama weeks mcam awak sis.. risau pulak sebab sy pon baru² ni start rasa braxton hicks. bila dah bedrest dia hilang.. huhu harap awak dan baby dalam keadaan sihat dan kuat tau. ♥ selamat berpantang

Tahniah. Moga bayi cepat membesar dengan sihat.

7mo ago

ins shaa Allah amin...tq

sis berat baby berapa?Selamat berpantang ye sis