Tak sangka

Alhamdulillah..Penantian selama 17 thn akhirnya saya hamil 11 mnggu 3 hari..Esk 1st check up..Doakan saya dan baby sihat hingga proses kelahiran ye mommy's semua...?

113 Balas

Alhamdulillah...tahniah mommy...jga kndungan, dan pemakanan di awl2 pregnancy ni ya

Alhamdulilah. Tumpang happy. Take care ya. Moga sihat dan dipermudahkan semuanya.

Alhamdulillah tahniah. Smga dipermudahkan utk ibu n ank nnti. Bole tau skrg umo bape😊

5y ago

Saya 39 thn😊

Wah tahniah! Alhamdulillah. Semoga semuanya selamat dan sihat sentiasa. Aamiinn

Syukur kpd allah.. Tahniah atas kesabaran sis dan kehadiran si kecil ye sis

Alhamdulillah...tahniah.. Menitik air mata sy... Semoga dipermudahkan..

Alhamdulillah..syukur Ya Allah..thniah sis..jge dri n kandungan elok2..

Alhamdullilah Sis...sama mcm sy setlh menunggu 18 tahun

Alhamdulillah...semoga sentiasa dimurahkan rezeki sis...amin 🤲🏻

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Jaga diri dan kandungan baik² ye..