Tak sangka

Alhamdulillah..Penantian selama 17 thn akhirnya saya hamil 11 mnggu 3 hari..Esk 1st check up..Doakan saya dan baby sihat hingga proses kelahiran ye mommy's semua...?

113 Balas

semoga selamat hingga bersalin.. jga diri..jgn strss😍😍😍

Alhamdulillah tahniah... Moga dipermudahkan segala urusan.. 🥰

Alhamdulillah..moga ibu dan baby dikurniakan kesihatan yg baik..

Congrats sis... Smoga sis Dan Kandungan sis baik2 saja... Amin

Alhamdulillah.. Syukur.. Dia bg pada masa n ketika yg tepat

Alhmdulillah.. Tahniah sis. Penantian yg cukup bermakna 🥰

Alhamdulillah! Semoga dipermudah semua ya n sihat ibu n baby

Alhamdulillah, semoga dipermudahkan semuanya sis.. 😊💖

Alhamdulillah.. Rezeki Allah nk bg.. Take care sis.. ❤️

Congrts sis .. take cre ... jgn buat kerja brt2 ... 💕