cyst semasa hamil

sabtu baru ni pegi scan..baby sihat..dah 11 mnggu 4 hari..tp ada cyst cuma kecik lg.mcm mana ye?

1 Balas

Hi mommy, I'm sorry to hear that. So my sister diagnosed ada ketumbuhan di rahim but not sure sama ada cyst or what. Dia tahu pun masa pregnant 2nd baby and she was truly sad and takut. But baby dia okay sihat hinggalah keluar. And now my sister dah ada 3rd baby and she is 3 years already. So about the ketumbuhan doktor pun tak kata apa-apa. Apapapun, be strong okay. And minta advise pada doktor.

5y ago

tq mommy..yeah..hope xda effect dkt baby..doc pon suruh tgok dulu mcm mane sbb cyst ni bru je aktif..bln lepas scan xda lg