Tak sangka

Alhamdulillah..Penantian selama 17 thn akhirnya saya hamil 11 mnggu 3 hari..Esk 1st check up..Doakan saya dan baby sihat hingga proses kelahiran ye mommy's semua...?

113 Balas

Allahuakbar.. tahniah sis.. syukur alhamdulillah.. lme pnntian sis..berkat kesabaran, allah kurniakn zuriat.. subhanallah❤️.. Tkcre ya sis.. smge dpermudahkan semuanya smpai kelahiran nnt😘

Alhamdulillah, ya Allah syukur alhamdulillah, semoga awak Dan baby sihat-ii saja, jaga kandungan, jaga kesihatan. Jangan buat kerja berat, jangan stress, semoga dipermudahkan urusan awak.

Alhamdulillah, penantian yg sgt bmkna n mgembirakan. Tahniah sis, jaga kesihatan diri n baby ye. Lau da sebarang kemusykilan n pertanyaan,ble je tnya kt sni. Sni ramai yg ble bantu

Alhamdulillah,syukur... Jaga kesihatan dan makan... Moga sihat ibu dan anak..Aamiin Doakan saya juga ye akk... Penantian selama 12tahun,akhirnye sya pregnant 10weeks 4days..

Alhamdulillah...ya Allah..syukur dgr..tumpang happy for u mummy..sy pun bharap diberi nikmat yg sm suatu hari nti...semoga kandungn dan mummy sihat..

Alhamdulillah... Subhanaallah.... ALLAH Telah menganugerahkan zuriat atas kesabaran puan... Semoga Allah memelihara ibu dan juga kandungan...

Alhamdulillah sis...allah beri rezeki anak..jaga kandungan baik2 ye sis... sye bru kahwin sbulan lpas.... doakan sye jgk yee 😊😊

Allah terharu baca.sy ttc 6tahun...skrang bru lg 5mggu.doa sama2 supaya bb kite kuat mcm kite kuat menanti kehadiranya..amin ya rabb..

5y ago

Aminn..Ibu kena kuat baru baby pon kuat..Take care sis..😊

Allahu akbar.. Lama nya sis tunggu.. Akhir nya segala doa sis termakbul.. Syukur banyak2.. Jage kandungan dan diri ye sis.. ☺️

Tahniah.. Takecare.. Satu penantian yg lama.. Berkat kesabaran.. Moga dipermudahkan sehingga tempoh bersalin.. Amiinn