Tak sangka

Alhamdulillah..Penantian selama 17 thn akhirnya saya hamil 11 mnggu 3 hari..Esk 1st check up..Doakan saya dan baby sihat hingga proses kelahiran ye mommy's semua...?

113 Balas

Masya Allah, lamanya. Take care dear. Semoga mommy dan baby sentiasa sihat dan kuat. Sentiasa dalam jagaan Allah. 🤗💗

Alhamdulillah.. tahniah sis.. jg diri elok² moga dipermudahankan urusan sis.. sampai lahir nyer baby 😘😘😘😘

Alhamdulillah. Tahniah sis,jaga diri baik2,jaga pemakanan & banyakkan rehat ye. Semoga selamat hingga bersalin ;)

alhamdulillah..tahniah happy nye 17thun tu...ade buat rawatan ke? or ape2 tips blh share ☺️☺️☺️

Tahniah sis.. Alahmdulilah lama jgk tu, berkat doa, usaha dan sabar semoga bby n ibunya sihat2 sja..

alhamdullah.. amin syukur.. jaga diri ye sis. moga dberi kshatan yg baik utk sis n bby dlm kandungan

Alhamdulillah tahniah mommy moga dipermudahkan sehingga bersalin n moga ibu n baby sentiasa sihat..

Alhamdullilah sis.. Syukur sgt2x.. Smga kita d permudahkan sglanya.. Anugerah t'indah.. ❤️

Alhamdulillah. Jaga kandungan elok² ya sis. Semoga sis dan baby dibawah lindungan Allah😊

Alhamdulillah ,tahniah sis .. semoga Allah melindungi sis & kandungan dengan sebaik2 nya ..