Selamat bersalin

Alhamdulillah Ya Allah,syukur ke hadrat ilahi Kau permudahkan segala urusan bersalinku harini🀲😭 Alhamdulillah sy selamat bersalin baby boy pkul 1 lebih tengahari td secara normal tanpa induce..masuk labour room xsampai 1 jam baby terus keluar lepas beberapa minit doc pecahkan air ketuban,Due 17/1/23 tp baby pandai pilih tarikh cantik 12/1/23🀭 ..First baby xkan lupa pengalaman nie😭 sakit contractions 2-3 minit sekali sampi mengigil seluruh badan lagi perit sakit nk teran baby keluar..😭😭

21 Balas

alhamdulillah date sma besday sy...sy pun tgh tgu hri je nk bersalin...semoga Allah permudahkan urusan Kita semua