baby boy normal 🤲🏻

alhamdulillah saya selamat bersalin bby boy seberat 3.59kg secara normal🤲🏻 alhamdulillah syukur 33x dapat keluar secara normal setelah 3hari menahan sakit contraction 🥰 & induce masuk belon alhamdulillah allah permudahkan semuanya , masuk belon sekejap & terus bukaan 4cm , tolak ke LR doktor pecahkan air ketuban pukul 1 .. pukul 3:25 alhamdulillah baby keluar . 🥰 alhamdulillah 33x .. now kena kumpul tenaga sebab bleeding terlampau banyak . #firstmom semoga ibu ibu kat luar sana yang tengah berjuang sentiasa kuat ye . ❣️

4 Balas

Alhamdulillah. MasyaAllah 3.59kg. Jaga diri ya mommy. Selamat berpantang

Alhamdulillah & Tahniah sis selamat berpantang..

alhamdulillah. tahniah sis. selamat bpantang.

alhamdulillah selamat berpantang..